19. 2. 2013

Co má společného TED a Progres 2?

Nedá mi to, abych nenapověděl, které myšlenky se mi propojily mezi posledním TEDem a digitálním oblbováním. Progres 2 je skupinou, kterou bez zardění přirovnám k českým Pink Floydům.

A album Mozek patří k projektům, který je hodný obdivu a uznání. V mých očích vrcholem alba je pesimisticky motivující skladba:

... není to i o virtuálním světě? Kdo je tam ...

A pokud chcete znát kontext, poslechněte si toto album a přečtěte si povídku Maxwellovy rovnice.

3 komentáře:

  1. Doporučoval bych obrácený postup, přečíst a poslechnout, udělal kdysi jsem zvolil první variantu a zhodnotil, že přečíst nejdřív je asi lepší, líp ohodnotíte, jak Progres zpracovali téma.
    Ať tak nebo tak, stojí to za to. ;-)

    Carlos

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas. Holt u mě to bylo naopak ;-).

    OdpovědětVymazat
  3. Instead of using real-life currency, House of Fun slot machines use in-game coins and 정카지노 merchandise collections only. When our Funsters play our free slots for fun, there are not any actual wagers happening. Every single transaction takes place throughout the recreation, with no actual cash required. House of Fun has remodeled on-line slot machine gaming right into a free-for-all and fascinating experience. Overall, the slot machine’s actions are managed by a simple algorithm primarily based on fundamental programming principles like IF switches and loops.

    OdpovědětVymazat