21. 6. 2011

Místní "komedie" o několika dějstvích

Pokud nejsem zrovna "na cestách" pokouším se sledovat místní komunální politiku. Momentálně je tématem dne místní společnost Ekoltes, která se stará o blaho občanů po stránce "enviromentální". Tedy spíše měla by se ... a zvláště, je-li plně ve vlastnictví města.

Navštívil jsem dvě poslední zastupitelstva a nestačil jsem se divit... ono totiž fakticky jde o víc než o jednu místní firmu. Jde o to, jak místní "mocipáni" zneužívají právo a moc upřednostňováním "obsahu" před respektováním "formálně-procesních" pravidel.
Jelikož je mi ctí býti členem místní komunální strany Hranic 2000, rozhodl jsem svůj pohled prezentovat na našich stránkách pod článkem Čtvrteční zastupitelstvo ukázkou "formálního amatérismu". Samozřejmě neobjektivní ;-).

A kde je Ekoltes?

přečtěte si ...

Chcete-li informace od koalice, máte smůlu. Výhradně za sebe říkám, že stranu Změna pro Hranice od jistého momentu nevnímám jako součást hranického "koaličního slepence" (nebo ještě lépe "koaličního spletence").

A místní deník (hranický) skutečně intenzivně sleduje tuto kauzu - stačí výsledek hledání, zvláště pak Malé domovní kotelny postupně vytlačují Ekoltes je ukázkou nezávislé investigativní žurnalistiky ( i s ilustračním fotem ;-) ).
S médii jen v dobrém ;-).

Pro jistotu jasem si hned pustil mé nedávné nahodilé připomenutí študáckých let.

Žádné komentáře:

Okomentovat